La millor cuina a la seva taula

Al carrer Consell de Cent, 101 de Barcelona, un dilluns 12 d’abril de 1954, Beltran obre les seves portes. Al capdavant en Tomàs Beltran i l’Ernestina Sabaté. El que comença com un petit comerç de venda de llegums i pesca salada es transforma i creix amb el pas del temps.

Les ànimes d’aquesta transformació van ser l’Enric Beltran al mostrador i l’Àngels Aguilar a la cuina, que van deixar enrere la venda de queviures introduint poc a poc plats cuinats fins la cuina casolana que ara coneixem, sempre adaptant-se a cada moment de l’època, i a les necessitats i gustos dels nostres clients.

03-la-nostra-botiga-02

Àmplia selecció de vins a Beltran Catering

A l’estiu del 2011 vàrem transformar la nostra botiga. L’hem fet més moderna, més lluminosa i amb una imatge més actual. Són molts els canvis, com un nou espai per a vins i caves, noves vitrines amb més superfície d’exposició, s’ha renovat tot el sistema de fred industrial, s’ha climatitzat la botiga, noves presentacions, nous plats, etc. I molts més detalls nous perquè els nostres clients segueixin gaudint dels nostres productes amb la màxima qualitat i confort.

Amb aquests canvis, donem pas a la tercera generació amb noves idees i amb nous aires, però mantenint la mateixa filosofia i esperit de fa més de mig segle d’història d’aquesta casa.