Al carrer Consell de Cent, 101 de Barcelona, un dilluns 12 d’abril de 1954, Beltran obre les seves portes. Al capdavant en Tomàs Beltran i l’Ernestina Sabaté. El que comença com un petit comerç de venda de llegums i pesca salada es transforma i creix amb el pas del temps.
Les ànimes d’aquesta transformació van ser l’Enric Beltran al mostrador i l’Àngels Aguilar a la cuina, que van deixar enrere la venda de queviures introduint a poc a poc plats cuinats fins a la cuina casolana que ara coneixem, sempre adaptant-se a cada moment de l’època, i a les necessitats i gustos dels nostres clients.
Cada setmana els oferim una varietat de plats de cuina casolana, seguint la tradició i estacionalitat. Ens esforcem per treballar amb productors de proximitat per portar a les seves taules els millors productes possibles.
Menús diaris
De dilluns a divendres disposem de tres menús diaris. El menú migdia, el menú baix en calories i el menú vegetarià. Tots tres concebuts per una alimentació variada i de qualitat a un preu ajustat.