Plats de la Carta

Amanides

  • amanida alemanya
  • amanida d’arròs
  • amanida d’escalivada
  • amanida d’estiu
  • amanida de bajoques
  • amanida de fabetes
  • amanida de fesolets
  • amanida de llenties
  • amanida de marisc
  • amanida de pasta
  • amanida de patates i gambes
  • amanida de pinya
  • amanida de tonyina
  • amanida grega
  • amanida marinera
  • amanida nisoisse
  • amanida russa
  • amanida verda
  • endívies amb salsa roquefort

Primers Plats

  • arròs a la veneciana
  • arròs amb bolets
  • arròs amb llet
  • arròs oriental
  • bajoques amb pernil i tomàquet
  • bombes mexicanes
  • botifarra amb seques
  • brasejat amb formatge de cabra
  • brasejat de verdures
  • brie arrebossat
  • broquetes de verdures
  • bunyols de bacallà
  • calçots escalivats
  • canapès assortits
  • canelons d’escamarlans
  • canelons d’espinacs
  • canelons de ceps i tòfona
  • canelons de marisc
  • canelons de St. Esteve
  • cap i pota
  • cabdells amb tonyina i alls
  • carbassons farcits
  • cargols a la catalana
  • cargols a la llauna
  • cargols a la gormanda
  • carxofes a la brasa
  • carxofes amb escamarlans
  • cassoleta de cigrons
  • cloïsses al pernil de grà
  • coliflor amb beixamel
  • coliflor amb seques
  • cols de Brussel·les
  • coques de casa
  • croquetes de pernil i pollastre
  • cuscús
  • empanada gallega
  • empedrat de cigrons
  • empedrat de mongetes
  • encenalls pernil de grà
  • escalivada de la iaia
  • escudella de galets
  • escudella de Nadal
  • espinacs a la catalana
  • espinacs amb cigrons
  • fabada asturiana
  • faves a la catalana
  • fabetes baby a la catalana
  • farcellets d’espàrrecs
  • farcellets de col i bacallà
  • fesolets amb botifarra
  • fideuà de l’Àngels
  • fideus a la cassola
  • fideus negres
  • gaspatxo de l’Àngels
  • gírgoles a l’all i julivert
  • llenties estofades
  • macarrons al gust
  • macedònia de verdures
  • manetes de porc amb gambes
  • mar i muntanya
  • mongetes a la riojana
  • mussaka
  • mousse d’escalivada
  • mousse de canard
  • mousse de d’oca
  • ous farcits
  • paella de verdures
  • paella de peix
  • pasta italiana farcida
  • pastis d’espinacs
  • pastis de truites
  • pastis vegetal
  • patates braves de l’Enric
  • patates farcides de carn
  • patates farcides de marisc
  • pebrotets farcits
  • pebrots del piquillo amb brandada de bacallà
  • pebrots del piquillo amb tonyina
  • pebrots del piquillo amb marisc i bolets
  • pebrots vermells farcits
  • pèsols amb calamarsons
  • pèsols amb pernil
  • puré de patata trufada
  • rotllets de primavera
  • rovellons al nostre estil
  • sopa d’all
  • sopa de ceba
  • sopa de peix i marisc
  • tallarines a la bolonyesa
  • terrina d’escalivada
  • terrina de bolets
  • terrina de vegetals
  • tomàquets madurs farcits
  • trinxat de la Cerdanya
  • truites assortides
  • xampinyons farcits
  • xató estil de Vilanova

Plats de Carn

  • ànec a la taronja
  • ànec amb peres
  • blanquetes de gall d’indi
  • braç de pernil dolç cremat
  • cabrit a la milanesa
  • capó de pagès farcit
  • carn d’olla
  • confit d’ànec
  • conill a l’ast
  • conill a la caçadora
  • conill a la vinagreta
  • conill al xerès
  • conill amb cargols
  • costelletes de xai
  • cuixa de xai farcida
  • cuixes de gall d’indi
  • espatlla o cuixa de cabrit
  • espatlla de xai rostida
  • estofat de carn
  • filet de bou amb salsa de ceps
  • filet de vedella
  • filet mignon
  • foie demi cuit de la casa
  • fricandó de vedella
  • gall dindi brasejat
  • gall dindi farcit
  • gall dindi rostit
  • galtes de porc
  • garrí al forn
  • guatlles a la vinagreta
  • lasanya a la bolonyesa
  • llibrets de llom
  • llom a la jardinera
  • llom al pebre
  • llom amb crosta
  • llom amb pinya
  • llom amb xampinyons
  • llom arrebossat
  • llom de pagès curat
  • llom rostit de vedella
  • mitjana de vedella al roquefort
  • pastis de carn
  • perdius a la vinagreta
  • peus de porc a la catalana
  • peus de porc i gambes
  • peus de porc farcits
  • picantons rostits
  • pollastre a l’all
  • pollastre a l’ast
  • pollastre de granja farcit
  • pollastre de pagès farcit o rostit
  • poupetó de pollastre farcit
  • pularda rostida al raïm
  • tall rodó de vedella

Plats de Peix

  • bacallà a l’empordanesa
  • bacallà a la crema d’all
  • bacallà a la llauna
  • bacallà al papillot
  • bacallà amb allioli
  • bacallà amb escalivada
  • bacallà amb prunes
  • bacallà amb romesco
  • bacallà amb tomàquet
  • bacallà amb samfaina
  • bacallà arrebossat
  • bacallà amb salsa d’alls tendres
  • braç de salmó
  • brandada de bacallà
  • calamars a la romana
  • calamarsons a l’andalusa
  • calamarsons ceba i tomàquet
  • calamars farcits de marisc
  • crema amb vieires i caviar
  • crema de llamàntol
  • crestes de tonyina
  • croquetes de bacallà
  • cuetes de rap a la marinera
  • cuetes de rap amb bolets
  • cuetes de rap a la panerera
  • cuixetes de marisc
  • escamarlans confitats
  • espinacs amb brandada de bacallà
  • esqueixada de bacallà
  • esqueixada de fumats
  • estofat de calamar
  • estofat de sípia
  • faves amb calamarsons
  • filet de bacallà
  • filet de llenguado
  • filet de mero
  • freginada de tonyina
  • fricandó de lluç
  • fricandó de rap
  • gambes arrebossades
  • gambes a la romana
  • gambeta salada
  • lasanya de tonyina
  • llagostins al brou
  • llagostins arrebossats
  • llagostins bullits
  • llamàntol a les 3 salses
  • llenguado amb salsa menier
  • llobarro al forn
  • llom de tonyina rostit
  • lluç a la romana
  • lluç a l’estil d’Orio
  • mandonguilles amb sípia
  • mandonguilles de rap
  • mariscada
  • musclos amanits
  • musclos a la marinera
  • orada al forn
  • pop a l’all
  • pop a la gallega
  • pop a la marinera
  • popets amb ceba
  • rap a la romana
  • romescada d’escamarlans
  • romescada de llagostins
  • salmó al forn
  • salmó maridat amb pinyons
  • supremes de salmó noruec
  • terrina de marisc
  • terrina de rap i marisc
  • terrina de salmó
  • truites de riu farcides
  • tonyina amb tomàquet
  • tonyina amb salsa perdiu
  • tonyina amb soja i pernil

Postres

  • arrós amb llet
  • broquetes de fruites
  • compota de poma
  • crema catalana
  • mousse de xocolata amb maduixes i cava
  • pastis de formatge
  • pastis de mató
  • pastis de fruites del bosc
  • pastisset de l’Àngels
  • peres al xacolí
  • poma al forn
  • púding de fruites
  • tarta Sacher
  • torrons assortits
  • i a més a més, els exquisits postres de la Helen